top of page

ROUTE

BRASSERIE MOVRI kan je vinden in een zijstraat (Audenhovenlaan 50, Boortmeerbeek) van de welbekende Leuvensesteenweg, de steenweg Leuven / Mechelen zoals vele mensen deze kennen, alsook de steenweg

van het dierenpark "Planckendael". De Audenhovenlaan is de verbinding tussen de Leuvensesteenweg en Boortmeerbeek centrum. Was je reeds klant in feestzaal Movri, dan is deze baan je zeker bekend.

Kom je vanuit Antwerpen, neem je eenvoudig afrit Zemst, richting Boortmeerbeek, en dan kom je zeker goed terecht! Vanuit Haacht, Kampenhout, Brussel of Leuven, vervolg je je weg vanuit Kampenhout-Sas richting Boortmeerbeek. 

PARKEREN

Parkeergelegenheid zowel langs voorzijde (Audenhovenlaan) als achterzijde (Kerkweg) van de Brasserie. Op straat is vrij parkeren van toepassing.

Mogen we u wel vragen in een goede relatie met onze buren, om rekening te houden en de op- en afritten van de omliggende buren te respecteren. 

MOVRI BRASSERIE, MEER DAN EEN BRASSERIE 

Zo kan je bij ons ook nog steeds terecht voor het stijlvol verzorgen van:

- rouwmaaltijden

- recepties

- vergaderingen

De zaak heeft een (zittende) capaciteit van 48 personen binnen en 48 personen buiten.

 

MOVRI BRASSERIE wil zijn link met onze senioren ook graag bewaren, en blijft ook in deze nieuwe setting zijn populaire en gewaardeerde SENIORENDAGEN organiseren. 

Elke eerste en derde week van de maand kan je bij ons nog steeds terecht voor een gezellig samenzijn, lekker eten en muzikaal plezier!

Wens je meer informatie over deze mogelijkheden of activiteiten, contacteer ons dan vrijblijvend, we helpen u graag!

bottom of page